Gratis zonne-energie

SamSam heeft iets nieuws - zonnepanelen. Je hoeft geen grote investering te doen om te kunnen profiteren van zonnepanelen en houd je geld over om andere dingen te doen. Lees snel verder!

Ze schieten als paddenstoelen de grond uit; zonnepanelen. Op daken, in de tuin en soms zelfs hele parken vol. De zon schijnt dit zonnige najaarsweekend ook weer volop en met zonnepanelen kunnen we 'gratis' gebruik maken van haar stralen; zonne-energie. Voor niets gaat de zon op!
En nu weten we allemaal dat dit niet zo makkelijk gaat als nu beweerd wordt. De zon is dan wel 'gratis', de panelen zijn dat niet. Jammer, want zo is het opwekken van duurzame energie toch voor velen niet haalbaar. Daar heeft SamSam wat op bedacht.

Hoe gaat dit in z'n werk?

  1. Jij betaalt een vast bedrag per maand voor de zonnepanelen, dit bedrag verdien je direct terug met de stroom die je zelf opwekt.
  2. Na minimaal 8 jaar heb je de zonnepanelen volledig terugbetaald en geniet je nog 22 jaar van gratis zonne-energie.
  3. Jouw zonnepanelen zijn onze zorg. Wij plaatsen de zonnepanelen in 1 dag en bieden je een gratis Ontzorg+ pakket.

Het klinkt heel simpel en dat is het ook. Klik hier om vrijblijvend de offerte op te vragen.

"We krijgen een energie-rekening, maar nooit een rekening van de natuur. Wel kunnen we rekening houden mét de natuur, door er zuinig op te zijn."

En wat betreft de zon die voor niets op gaat; dat geeft alle reden tot dankbaarheid. Elke keer weer een nieuwe dag. Elke dag weer licht en warmte, maar ook geregeld regen bijvoorbeeld. Gewassen groeien, er is te eten en te drinken en we leven hier over het algemeen in overvloed. Vanzelfsprekend is dat niet. Dan mag toch ook wel genoemd worden dat het de schepping iets kost, zoals we omgaan met de aarde die ons gegeven is...

We krijgen een energie-rekening, maar nooit een rekening van de natuur. Wel kunnen we rekening houden mét de natuur, door er zuinig op te zijn. En één van de dingen die we kunnen doen, is het gebruik maken van duurzaam opgewekte energie. Doet u mee?

Deze blog is geschreven door Mirjam Ordelman, eigenaar van oak and blush.

---

Meer inspiratie?

Waarom zou iedereen zeewier moeten eten? Hoe slaap ik milieuvriendelijk? Wat zijn de grootste energievreters in mijn huis? Laat je inspireren door onze bloggers die alles met je delen over hún happy sustainable lifestyle!