Duurzame verhalen

1 februari 2020

SamSam kan de wereld niet redden. Maar SamSam draagt haar verantwoordelijkheid, zoveel als mogelijk. Steeds een stapje meer, steeds een tandje beter. Hoe meer anderen aansluiten, hoe beter. Niet alleen groene energie, maar een duurzame manier van leven, het steunen van duurzame initiatieven en dergelijke. Niet alleen binnen de kantoormuren, maar ook verder, bij iedereen thuis, op het werk en in de omgeving. We zijn daarom benieuwd naar duurzame verhalen. Zakelijk, persoonlijk en in de buurt. We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Deel je mee?

Vergroent de gemeente uw straat? Zijn er buurtkinderen die elke week afval rapen, rijden je collega’s zoveel mogelijk samen of gebruiken jullie je eigen mok op het werk in plaats van wegwerpbekertjes? Verkoop je verantwoorde producten of kijk je om naar de medemens op een bijzonder bewuste manier?
Is je huis energieneutraal – of probeer je dat stap voor stap te bereiken – of voed je de kinderen heel bewust op rondom dit thema? Ben je gestopt met vlees eten of is er een omslag gekomen in energie-verbruik?

Wij zijn benieuwd naar de verhalen, de inspiratie om te delen met elkaar. Dat kan groots zijn of heel klein. Dat maakt niet uit, want alle kleine beetjes helpen. Wil je ons hier meer over vertellen en meewerken aan onze groene blogs, laat het ons weten. Dit kan per mail; info@wijsamsam.nl of via een berichtje op onze social media. We zien uit naar jullie reacties.

Samen dragen we ons steentje bij voor de toekomst!

Deze blog is geschreven door Mirjam Ordelman, eigenaar van oak and blush.

Meer inspiratie?

Waarom zou iedereen zeewier moeten eten? Hoe slaap ik milieuvriendelijk? Wat zijn de grootste energievreters in mijn huis? Laat je inspireren door onze bloggers die alles met je delen over hún happy sustainable lifestyle!