Verhuisbericht

Vanaf de zomer heeft SamSam een nieuw kantoor in gebruik. Niet meer in Apeldoorn, maar in Utrecht zijn we te vinden. Midden in de stad aan een oude gracht in een prachtig pand, waar we verder hetzelfde blijven doen als altijd -  ernaar streven om de wereld een klein stukje beter te maken. Bij deze een binnenkijker.

We kondigden al eerder de verhuizing aan met wat duurzame verhuistips. Vandaag het resultaat van onze verhuizing! Het pand is totaal anders opgebouwd in vergelijking met Apeldoorn. Op deze manier hebben we meer werkplekken die afgestemd zijn op diverse manieren van werken. Overleg, afgeschermd om te bellen, staand werken... het kan allemaal. 

"Het pand is licht, open en optimaal benut."

Voordeel is dat veel werknemers uit de omgeving komen, wat scheelt in reistijd en -kosten en vervuiling. Het pand is licht, open en zodanig ingedeeld dat we de lange ruimte optimaal kunnen benutten. Helaas hebben we er in deze tijd nog niet van kunnen profiteren, dat hopen we in de toekomst wel te kunnen doen. 
Gelukkig staat dat niet in de weg om de klanten te kunnen helpen en het bedrijf gezond te houden. We zetten ondertussen nog wat puntjes op de 'i' en mocht u langs Oudegracht 259 in Utrecht komen, zwaai gerust even!

duurzaam-wasmiddel-werfzeep

Veel dingen blijven hetzelfde, ondanks de verhuizing. Anderzijds hopen we ons ook te ontwikkelen en te groeien, zodat ons bereik nog groter wordt en we daardoor ook groter verschil kunnen maken. 

Een van de wegen om dit te realiseren is de nieuwsbrief. Schrijf je in en vertel anderen over SamSam. Op dit moment loopt er ook een hele mooie actie, kijk snel op de inschrijfpagina! En wie weet ooit tot ziens in ons nieuwe pand.

Streef jij er ook naar om de wereld een klein stukje beter te maken? Schrijf je in en deel jouw duurzame verhaal met #ikbensam - bedankt!

Deze blog is geschreven door Mirjam Ordelman, eigenaar van oak and blush.

---

Meer inspiratie?

Waarom zou iedereen zeewier moeten eten? Hoe slaap ik milieuvriendelijk? Wat zijn de grootste energievreters in mijn huis? Laat je inspireren door onze bloggers die alles met je delen over hún happy sustainable lifestyle!