Give Away: Strawies

1 september 2020

De scholen zijn weer begonnen. Voor velen zal dan de ‘school-run’ weer een dagelijks onderdeel van het programma zijn. Een gymschoen kwijt, verslapen of op een tempo eten alsof je de hele dag hebt, bijvoorbeeld. Hier heb ik er eentje die bijvoorbeeld niet graag drinkt. Wat dan helpt? Het rietje. Één van de Strawies welteverstaan. En nu kun je zo’n setje herbuikbare rietjes winnen!

De Big Beluga van Strawies maakt het mogelijk een smoothie naar binnen te slurpen, in het te winnen set zitter er maar liefst 2! Sea Dragon heeft alle kleuren van de regenboog en is een waar feestje (en hier favoriet). Dan is er nog de Silvershark – Bent die zilver is en gebogen of de extra korte Sexy Shrimp voor korte glazen of cocktail.

Waarom we samenwerken met Strawies? Kijk eens mee met hun To do list 2020 én de voordelen;

  • TIENDUIZEND Strawies verzenden voor 30 dec 2020, waaronder een setje naar jou
  • Genoeg centjes verdienen om een goed doel te ondersteunen. (PS. heb jij een goede doel idee? Neem dan contact met ons op)
  • 100 cafés en restaurants verleiden met Strawies.

Hun miss universe wens, daar sluiten we ons bij aan; Een wereld zonder weggooi plastic & world peace

“People <3 Strawies. Maak jij ook iemand blij? Strawies worden geleverd in een leuke duurzame verpakking. Ideaal om weg te geven dus.”

Voordelen
Voor koude en warme dranken – Met deze rietjes kan je zowel zomers als ’s winters optimaal genieten van je drankje. De strawie is bestendig tegen kokend water. Daarmee is hij ideaal om naast je cocktail je warme choco mee te drinken.
Geen metalen bijsmaak – Sluuuuurp! De strawie maakt je Bubble Tea of Frappuccino intense lekker en zonder vervelende bijsmaakjes.

Duurzaam – Strawies zijn een duurzaam alternatief tegen single-use plastic rietjes en mogen daarom niet missen in jouw besteklade.

Gewoon in de afwasmachine – Wil je goed nieuws horen? Jouw Strwaie wordt blinkend schoon in de afwasmachine. Daarnaast wordt je Strawie geleverd met een schoonmaak borsteltje. * Kleuren blijven het mooist bij een handwas.

Hygiënisch & BPA-vrij – Jouw Strawie is van roestvrij staalgemaakt waardoor er geen chemische stofjes in je drankje belanden. 100% BPA vrij.

Leuk om weg te geven – People <3 Strawies. Maak jij ook iemand blij? Strawies worden geleverd in een leuke duurzame verpakking. Ideaal om weg te geven dus. Zoals met deze toffe give away

Deze week kun je zo’n mooi en handig setje winnen bij SamSam – inclusief schoonmaakbortseltje en zakje van katoen. Kijk voor meer informatie ook eens op hun website.

Meedoen kan door het volgen van ons – SamSam én Strawies op facebook en/of instagram en te reageren op het bericht van de winactie die we daar delen. (En delen is altijd tof!)

https://www.facebook.com/strawies/
https://www.facebook.com/wijsamsam/

https://www.instagram.com/strawiesofficial/

https://www.instagram.com/samsamenergie/

De actie loopt tot maandag 7 september 2020, de winnaar krijgt bericht!

Ook samenwerken aan een groene wereld? Neem dan contact met ons op! Daar krijgen we energie van. Groene energie.

Deze blog is geschreven door Mirjam Ordelman, eigenaar van oak and blush.

Meer inspiratie?

Waarom zou iedereen zeewier moeten eten? Hoe slaap ik milieuvriendelijk? Wat zijn de grootste energievreters in mijn huis? Laat je inspireren door onze bloggers die alles met je delen over hún happy sustainable lifestyle!